Jag utbildade mig i Stockholm, till damskräddare, och tog även mitt gesällbrev. Det var 1987, och mycket har hänt sedan dess.

Under 12 år efter examen, jobbade jag på en ateljé där vi sydde mycket till bl.a After Dark och SF-film. Efter en kort sväng som tapetserarsömmerska började jag inom privatteatrarna (China, Oscars, Folkoperan) där jag mixade min sömnad med föreställningsarbete som kostymtekniker.

 

1999 Flyttade jag hem till Östersund, och drev under en period en skräddarateljé. Mycket av tiden satt jag ändå nere i Stockholm på goda vänners ateljéer och hjälpte dem sy till Wallmans Salonger, Vingresors shower och olika TV-produktioner.

 

Mitten av 2000-talet ägnade jag åt min andra favorithantverksform.

Att svetsa. Jag svetsade detaljer till Volvo lastvagnar och Komatsu skotarhuvar i sju år innan kroppen sa ”stopp”.

 

Viljan att återbruka har alltid funnits naturligt i min värld. Tack vare en far som egentligen, utan att veta att han återbrukade, tillverkade nya saker av gamla avlagda.

 

Det ger mig en otroligt stor tillfredställelse att ta ett steg bakåt, och se vad man kan åstadkomma av det som många kallar ”skräp” eller ”förbrukat”

Endast fantasin sätter gränser, och jag har mycket fantasi, men få gränser.

 

Välkomna in i min värld av mycket återbruk,

och lite smågalenskap.

Genom återanvändning syr jag nytt till folk och fä. Jag reparerar, ändrar, och ibland slinker det även med nytt av nytt för härligt hundliv. Titta in i shoppen för härliga unika nyheter !

Här finner ni hundleksaker. En egen serie tillverkade av återvunna material.

 

De fyllda kampduttarna, innehåller tyg och garnrester som blivit över i min klädkollektion, så det känns skönt att kunna ta tillvara det mesta av sitt eget ”avfall”.

 

Tack vare en ny serie ekologiska produkter, kan jag även erbjuda komplett ekologiska kamp- och träningsleksaker.

 

Klicka dig vidare till shoppen längst upp på sidan.

HÄR ÄR VI

OM SOL

SYREcycle

SYREdog

© COPYRIGHT 2014  -  SYREcycle.se & SYREdog.se

SYREcycle

Ringvägen 15

83137 Östersund

 

070 854 54 47

info@syrecycle.se

Webdesign av

Facebook